Shoppa min stil

no products

BLÅ SIDEN SKJORTA

BLÅ SIDEN SKJORTA

Hej raringar.

Ojoj sorry för den dåliga uppdateringen på bloggen. Har helt enkelt haft bloggtorka och inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Men så otroligt kul att se så många som ändå kikar in. Lovar att bli bättre på att uppdatera. Jag är däremot mycket duktigare på att uppdatera min Instagram @annamatkovich om ni vill kika in där. Det känns lite lättare att uppdatera med bilder eller filma i Stories.

Men hörni. Ett plagg som jag verkligen kommer börja samla på mig är blusar och skjortor i siden. Jag har inte alls många plagg i siden men vill helt klart samla på mig fler. Tycker att det är ett sådant elegant och tidlöst plagg som man kan ha år efter år. H&M har en del plagg i siden, både till fullpris men också rea. Klicka HÄR (klick). Tycker att materialet faller så snyggt och sitter super fint på. Man kan både klä upp med ett par pumps eller klä ner med sneakers och jeans. Blir elegant och snyggt.

BLÅ SIDEN SKJORTA
Blå siden skjorta från J Lindeberg.
BLÅ SIDEN SKJORTA
Jag matchade den blåa skjortan med ett par blåa pumps. Tycker det är så snyggt att mixa och matcha med färger.
BLÅ SIDEN SKJORTA
Den blåa färgen är otroligt läcker.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?