Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
13   189
22   268
14   314
8   304
15   287

Blus i djurmönster med rosett

– I samarbete med Stylelevel.

Djurmöster är höstens trend och en trend som jag gillar. Tycker det är otroligt snyggt när man matchar det rätt. Mitt stiltips när det kommer till djurmönster; blanda inte dessa olika mönster tillsammans. Kör lite färg på läpparna och resten av kläderna ska antingen vara svarta eller beiga. Enligt fashionistas så kan man köra på djurmönster från topp till tå. Visst kan det bli snyggt men jag kör hellre enstaka plagg. Klänning räknar jag också som enstaka plagg. Att köra djurmönstrat från topp till tå kan bli lite riskabelt om man inte har öga för det, jag personligen skulle inte ge mig på det.

Blus i djurmönster med rosett hittar ni hos Stylelevel och finns HÄR. En klassisk blus med rosett blir mer iögonfallande och får en helt annan karaktär med orm mönstret. Stylelevel bjuder på en hel del plagg med djurmönster, så det är bara att kika runt på deras hemsida.

Denna busen kommer jag även använda till en svart skinnkjol och pumps, kommer bli riktigt coolt. Jag har tidigare skrivit ett inlägg Djurmönster – höstens & vinterns hetaste trend

Blus i djurmönster med rosett Blus i djurmönster med rosett Blus i djurmönster med rosett

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?