Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Business Chic Outfit

Hallo fina ni

Har legat en bra stund i sängen och slappat med min lilla kille, han sov till nästan 10.30. Man tackar inte nej till en härlig sovmorgon. Idag blir det storstädning, började lite igår så ska jag avsluta det idag. Min kusin och hennes familj ska komma över, vi har inte träffats på länge så det ska bli himla kul 😀

Passade på att knäppa en halv outfit när jag var iväg på möte i förra veckan, körde på en business chic outfit. Har dock helt och hållet glömt att lägga upp den. 

Kavaj Lexington / T-shirt By Malene Birger / Örhängen Tory Burch 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?