Shoppa min stil

no products

DermaQuest Mini Pumkin Mask

DermaQuest Mini Pumkin Mask som är en mask och peeling i ett, är en av mina favorit masker. Den gör verkligen magi med huden. Masken är djupträngande och ger otroligt fin lyster. Pumpakött är en mångsidig ingrediens, den är antibakteriell och rik på enzymer som aktivt tar bort döda hudceller. Mini pumpkin mask innehåller också BHA som rengöra tilltäppta porer så att huden får tillbaka sin lyster. Har en antiinflammatorisk effekt som även är effektiv på postinflammatoriska ärr och pigmenteringar.

Jag brukar alltid ta på masken när jag ex tagit en varm dusch eller bad för att öppna upp porerna.

DermaQuest Mini Pumkin Mask

För 525:- som masken kostar så tycker jag att den leverera ett fantastiskt resultat. En väldigt prisvärd masken som ger grymt resultat. Ni hittar den hos Kräm Hudvårdsstudio, antingen på deras salong i Malmö eller webshop HÄR.

DermaQuest Mini Pumpkin Mask

Jag är extremt noga med att ta hand om min hud och använda produkter anpassade till mig. Men det är också tack vare min hudterapeut Sofia på Kräm Hudvårdsstudio som tar hand om min hud. Självklart fick jag masken anpassad till min hud. Men denna ska även funka för den som är känslig. Det viktigaste är att man hittar produkter som är anpassade till ens hud och funkar just för dig. 

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?