Shoppa min stil

no products

Smycken från Susanna Falken

Smycken från Susanna Falken

Ni som känner mig vet att jag älskar smycken och Susanna Falken smycken faller mig i smaken.

Framför allt så älskar jag alla typer av smycken. Mindre men också större. Ska gärna vara eleganta men också med en twist. Kan vara allt från vardag till fest. Susanna Falken smycken passar till alla tillfällenmen framför allt så är de allergivänliga smycken, vilket är extremt viktigt.

Förutom att du får livstidsgaranti får du också smycken som är vattentåliga och hudvänliga. Smyckena oxiderar inte och behåller sin lyster. Eftersom dom är lätta så får man inte uttunnade öronsnibbar. Dom är även kvalitetstestade av Research Institute of Sweden. Smyckena är även tillverkade av biokompatibla metaller.

Smycken från Susanna Falken

Susanna Falken Jewellerys smycken skapades i Stockholm 2017. Metallerna kontrolleras noggrant så att dessa uppfyller kraven. Man är också noggrann med att kvaliteten ska uppfylla det man förespråkar. De erbjuder snabb leverans.

När du väljer smycken så får du inte bara ett fint hantverk men också biokompatibilitet och medicinsk säkerhet. Vilket är väldigt viktigt idagdå många lider av allergier och kan få problem med huden och irritation. Örhängen finns i 3 olika typer: Kirurgiskt stål, Titan och en kombination av dessa. I de örhängen där man kombinerar de båda metallerna så prioriterar man titan i de delar som kommer mest i kontakt med huden, exempelvis stiftet medans framsidan är av kirurgiskt stål.

Kirurgiskt stål

Kirurgiskt stål är en legering av rostfritt stål som ofta används i medicinska och kirurgiska instrument. Det anses vara allergivänligt och det går hur bra som helst att duscha med smycken. Det är också ett lättrengörligt material.

Det märks att man lägger fokus på kvalitet men också på att det ska vara bra smycken, helt enkelt allergivänliga smycken som alla kan använda.

Nedan är lite bilder på mina favoriter. Super fina, enkla och eleganta.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?