Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Hunkemöller underkläder

Reklam för Hunkemöller

Att hitta både snygga och bekväma underkläder är inte alltid helt enkelt. Jag har länge letat runt tills jag hittade rätt. Jag älskar fina underkläder och Hunkemöller är en av dom jag brukar handla på. Det jag gillar är att det finns något till alla kvinnor, med stora byst eller med små byst med kurvor och utan kurvor. Dom har ett stort utbud av både underkläder, bikini, baddräkt, träningskläder eller sovplagg. Jag hittar alltid något när jag kikar in på deras hemsida eller butik.

Jag själv tycker att varje kvinnas garderob borde innehålla en eller fler fina spets bh:ar. Man behöver inte handla allt på en gång utan kan köpa lite då och då. Hunkemöller har ett brett sortiment och som jag skrev ovan, finns modeller för alla kvinnor. Vill man ha med bygel så finns det eller om man vill ha push up så finns det också. Behöver man hjälp med storlek kan man besöka närmaste butik för att få rådgivning och hjälp.

Bikini Set

Jag gillar även Hunkemöllers utbud av bikinis. Förra året köpte jag en grön som jag bara älskar. Är sugen på att uppdatera mig till ett nytt bikini set. Är lite sugen på en helt svart klassisk modell. Stöter jag på en färg som jag gillar så är det ett plus. Något annat som också är plus, deras priser. Är man medlem får man dessutom olika erbjudanden och rabatter. Deras lojalitets program som man också kan använda i butiken.

Älskar detta bikini set. Super fint. Den gröna bikinin som jag köpte förra året påminner väldigt mycket om toppen ovan. Helt svart men ändå fin.

Det bästa är, handlar man på nätet så har dom 30 dagars retur i butik. Man kan också handla genom click & collect till butiken och då är det fri frakt. Super smidigt.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?