Shoppa min stil

no products

Refurbly: Ett hållbart och prisvärt val när man vill köpa begagnade mobiler

Refurbly: Ett hållbart och prisvärt val när man vill köpa begagnade mobiler

Jag har alltid varit fascinerad av idén att återanvända och maximera värdet på det vi redan har. Det är inte bara bra för miljön, men även för plånboken. Därför känns det extra bra att rekommendera Refurbly som säljer begagnade mobiler, perfekt för dig som behöver ny mobil men vill minska din klimatpåverkan och samtidigt spara pengar!

Varför Refurbly?

Vi har alla varit där – mobilen blir långsammare, batteriet räcker inte lika länge och man funderar på att byta ut den. Men istället för att köpa en helt ny enhet, varför inte överväga en “nygammal”? Refurbly erbjuder begagnade mobiler som blir noggrant testade, renoverade och återställda av professionella tekniker i Örebro. Bäst av allt är att mobilerna kommer med 2 års garanti. Så du kan känna dig trygg med ditt köp, med vetskapen att mobilen har genomgått en strikt kvalitetskontroll och att den kommer att hålla länge.

Miljövänlig och plånboksvänlig

Med klimatförändringarna i fokus, och den digitala tidsålderns ständigt ökande efterfrågan på nya teknologier, är det mer relevant än någonsin att överväga hållbara alternativ. En nyproducerad mobiltelefon resulterar i snitt i 86kg avfall och stora mängder koldioxidutsläpp. Genom att välja en mobil från Refurbly, tar du ett medvetet steg mot en mer hållbar livsstil och ger en enhet en andra chans istället för att den hamnar på soptippen.

Refurbly Flex

Refurbly har nu även lanserat en ny spännande tjänst – Refurbly Flex. En dröm för dig som vill ha din mobil och inte behöva oroa dig för något. Du hyr en begagnad mobil i nyskick till ett lågt månadspris och får mobilen försäkrad hela perioden. Går mobilen sönder erbjuds även Swap Service så att du aldrig behöver stå utan mobil – och efter 12 månader kan du enkelt byta in din mobil mot en nyare modell helt utan kostnad.

Hoppas ni fann det här inlägget inspirerande och ger Refurbly en chans nästa gång ni funderar på att uppgradera er mobil. Låt oss tillsammans göra skillnad för miljön, en mobil i taget!

Refurbly
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?