Shoppa min stil

no products

Injektionsbehandling mot dubbelhaka

Injektionsbehandling mot dubbelhaka

Jag har varit så nyfiken på injektionsbehandling mot dubbelhaka sedan den kom ut på marknaden för flera år sedan. Äntligen så testade jag den. Ni som vet, är jag extremt rätt för nålar och har varit sjukt nervös både för nålarna men också då man hört att det gör ont.

Man kan likställa denna behandling som en fettsugning av dubbelhaka. Behandlingen är permanent och man ser resultatet efter ca 6-8 veckor. 90% av fallen behöver man göra en andra behandling, vilket jag har bokat om 10 veckor. Ska även på kontroll om 6 veckor.

Behandlingen ska göra rätt ont och visst det kändes som att någon knep en riktigt hårt i hakan i ca 5 minuter. Själva behandlingen tar ca 5 minuter och Cecilia är snabb. Men man får också ett kyligt föremål direkt efter för att hålla not dubbelhakan och för att kyla ner.

Man har inte någon känsel i några veckor vilket kan upplevas obehagligt. Jag tycket inte det är något konstigt. Man är dessutom svullen i 3 dagar upp till 1 vecka. Jag var svullen i ca en vecka.

Injektionsbehandling mot dubbelhaka

Jag förberedde mig genom att ta två alvedon och en ipren 45 minuter innan själva behandlingen. Vilket jag tror också hjälpte till för smärtan.

Jag har gått till Cecilia på Klink Wiking i 8 år och känslan att gå till någon som vet vad dom gör är underbar. Känner en sådan lugn och trygg känsla med Cecilia. Jag tror det hjälper att man är avslappnad vilket jag alltid är även om jag är rädd för nålar.

Jag har skapat en reel på instagram och för er som är nyfikna så klicka på länken Injektionsbehandling mot dubbelhakan VIDEO.

Vi har tagit före bilder så kommer uppdatera er kring före och efter bilder så fort vi är klara.

Injektionsbehandling mot dubbelhaka ​

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?