Shoppa min stil

no products

YSL Rouge Pur Couture The Slim 1 läppstift

YSL Rouge Pur Couture The Slim 1 läppstift

För mig är det vardagslyx med läppstift. Jag älskar att bära läppstift och speciellt om det är en ny favorit jag hittat. YSL Rouge Pur Couture The Slim 1 läppstift har jag haft sedan en tid tillbaka och det är den perfekta röda färgen till läpparna. Förutom att det är en perfekt röd så håller den länge utan att kännas torr. Vilket jag älskar. En perfekt röd som inte går åt det oranga färgen.

Över lag så tycker jag att YSL levererar med sina läppstift. Just nu är den på kampanj hos Lyko så spana gärna in den HÄR.

Det finns även en video på Instagram ( klicka HÄR ). På Instagram visar jag upp läppstiftet hur det ser ut på läpparna steg för steg.

YSL Rouge Pur Couture The Slim 1 i den perfekta röda färgen.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Lipstick är en ny generation ikoniska läppstift som kombinerar färgintensitet, komfort, matt finish och lång hållbarhet. Det är inspirerat av lädrets fantastiska färgtäthet och matthet. Couture med en avslappnad känsla. Själva läppstiftet är format så att du med precision kan skulptera fram perfekta läppar.

Innehåller:
En unik mikroniserad pigmentteknik som ger intensiv färg med en puderaktig, matt finish.
Ett ljusreflekterande gelkomplex som mattar läpparna utan de ser torra ut
Innehåller mycket pigment som ger intensiv färg

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?