Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Busnel t-shirt & babybump

Ännu en Busnel tröja fick flytta in i min garderob, denna gången blev det en grå t-shirt, nu har jag dom i nästan alla färger förutom marinblå 😛 Har dock inte hittat den i kortärmat i marinblå. Men jag älskar både t-shirten och collegetröjorn från Busnel. Däremot klarar jag inte av deras snygga kavajer eller resten av deras kläder som innehåller ull, känns som att det kryper myror i hela kroppen på mig. Lite synd. 

I lördags var mannen och jag på bio så jag passade på att inviga den och snacka om att jag blev lycklig att det gick 😀 Som sagt, inte lätt att vara höggravid och välja kläder.  

  Kavaj Mango / T-shirt Busnel / Kjol Gina Tricot / Mammaleggings Lindex / Loafers Novita / Väska Saint Laurent Sac de Jour Suede Carryall 


Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2015 / 10:33 e m

  Fina och vackra Anna du är så fin både till utseendet men du verkar genuint snäll också fastän jag har inte träffat dig irl så får jag bara den känslan när jag ser dig. Du är så fin som gravid och tack snälla för att du bloggar och ger din läsare en massa nya inspiration och tips även när du har fullt upp med jobbet och inför den kommande förlossningen. Hoppas att du kommer fortsätta kunna blogga i det mån det går när du väl får barn men även om det kommer eller skulle bli lite mer sällan så förstår jag för barn kommer i första och det är så det ska vara bör vara 🙂 hoppas att vi får se nån bild på lillpojken när han kommer vore kul att se. En annan fråga också vilket märke är din klocka på denna bild den är väldig fin 🙂 kram på dig fina ♡

  • anna
   Författare
   11 augusti, 2015 / 10:41 f m

   Tack snälla du, man känner sig inte precis fin när man är gravid utan stor som en val men det är så värt det. Jag kommer självklart att fortsätta blogga som vanligt när lillkillen kommer, jag älskar att blogga och har absolut inga tankar på att sluta. Som det känns i dagsläget så kommer där finnas bilder på lillkillen 🙂 Snor klockan lite då och då från mannen då jag älskar herr klockor och det är en Rolex. Tack för att du tar dig tiden och lämnar ett spår här i bloggen, det uppskattar jag 😀

 2. 12 augusti, 2015 / 2:33 e m

  Tack snälla fina du för att du svarar. Det visar på att du verkligen tar dig dig till att svara till dina läsare eller om man skall kalla det för följare. 🙂 Klockan var verkligen jätte fin och jag förstår att du vill ha den även om den är en herr klocka så kvittar det så länge den är snygg. 😉 får väl kanske önska dig en sån iförlossningsgåva 🙂 tack än en gång för att du inspierar ossandra. En genuint snäll mmänniska. Kram på dig fina.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?