Shoppa min stil

no products

Chévretoast med rosmarin & honung

Recept på Chévretoast med rosmarin & honung.

En perfekt förrätt som både är snabb och riktigt smarrig.

Jag köper alltid Chévre i charken för då för man större bitar. Tycker det ser snyggare ut på talriken med en större bit.

Recept – 4 portioner.

4 bitar Chévre, inte för tjocka bitar.

4 skivor rostbröd.

4 msk rosmarin.

Flytande honung.

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader.

Lägg brödet i en ugnssäker form.

Lägg chévren ovanpå brödet och gratinera i ugnen ca 10 min.

När chévren är klar ta ut den. Toppa med rosmarin och därefter ringla över honung.

Smaklig spis.

Jag passade på att bjuda på Chévretoast med rosmarin & honung på nyårsmiddagen.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?