Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Dockans Hamnkrog i Malmö

Dockans Hamnkrog i Malmö.

Alltså wow vilket underbart sommarväder vi har. Jag älskar ju sommaren och det är till och med vissa dagar jag tycker är för varma. Men man ska inte klaga.

Igår passade jag på att träffa fina Maria på Dockans Hamnkrog i Malmö. Ett nyöppnat ställe vid stranden. Super mysigt. Dock var det fullsmockat och vi hade inte bokat bord så vi fick sitta på trappan. Men vi lite spännande grejer att fira så det passade vi också på att göra. Man kan liksom aldrig fira för mycket eller hur? 

Dockans Hamnkrog i Malmö
Dockans Hamnkrog i Malmö
Efter två glas bubbel passade på att leka leken precis utanför restaurangen. Det gick bra för oss båda två. Mitt i prick, 2 av 3 gånger.

Idag har jag även hunnit med ett träningspass trots denna värmen. Men måste säga att det är otroligt skön air condition på gymmet så det är skönt att vara där. Ska strax göra mig iordning för jag ska iväg på födelsedags party hos Calle.

Önskar er en härlig lördag.

Följ:

1 kommentar

  1. 27 juni, 2020 / 5:48 e m

    Maria har en klänning som påminner väldigt mycket om min, fast min är mingrön istället med gammelrosa blommor, fint med svart och gult med. Härligt att ni träffades och ja nog är sommaren härlig det instämmer jag, men som du säger vissa dagar nu har varit lite för pustiga

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?