Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering & gravid vecka 40 

Tjohoo idag går jag in i vecka 40 och nu är det bara 6 dagar kvar till beräknad förlossning, helt crazy hur snabbt denna sista tiden går. Nu är man så himla otålig och vill verkligen att denna lilla killen ska komma till oss så att vi kan få träffa honom. 

Hela förra veckan var jag hemma och skulle egentligen gå på mammaledighet men lyckades inte hålla mig utan blev totalt rastlös och bestämde mig för att återgå till jobb denna veckan. Och det har gått hur bra som helst, jag har verkligen känt att det varit bra för mig eftersom jag haft något att göra. 

Lillkillen mår bra och det är fullt med aktiviteter i magen och det märks att han inte har så mycket plats i magen. Han sparkar åt alla håll och tar kål på mina revben. Jag mår bra, förutom att det känns riktigt tungt och svullet. Har lite svårare att resa mig upp ur soffan och sängen. Förvärkar och sammandragningarna är igång och jag känner stickningar, så jag hoppas att det är på gång snart. Jag känner ett enormt tryck ner mot bäckenet och eftersom han ligger så himla lång ner så känns det som att han kommer åka ut när som haha.  

Allt är färdigt nu och vi väntar med spänning. Känner att jag har hur mycket energi som helst och att jag är peppad inför förlossningen. Trodde aldrig att jag skulle säga det med tanken på att jag har varit livrädd för förlossningen men något hände på vägen och det känns mer som en utmaning nu 😀 

Hade varit kul att veta i vilken gravidvecka ni som kikar in här är i och hur er graviditet har varit?  

 

Följ:

4 Kommentarer

  • admin
   14 september, 2015 / 1:31 e m

   hahah återstår att se 😉

 1. Christel Hall
  13 september, 2015 / 2:22 e m

  Hej Anna,
  Har inte följt dig så länge men tycker det är super roligt att följa ngn från Malmö då jag själv bor i Svedala. Gillar din variation av mode, inredning och allt annat roligt 🙂
  Har en kille på 4 år som kom 12 dagar innan FD och en liten tjej på 4 månader som kom 9 dagar innan FD. Ganska skönt att de kom tidigare då det är ganska tungt den sista tiden. När Hugo föddes var jag på väg till jobb och var inte alls förberedd när vattnet gick. Det var både på gott & ont. Och när Ellie föddes hade jag varit hemma några dagar från jobb. Hon kom i raket fart. Var på BB i Lund kl 19.45 och hon kom ut 20.51. Så det gick undan :-).
  Vill önska dig all lycka, det kommer vara en underbar upplevelse trots smärtan. Den försvinner nästan direkt efter din prins ligger i din famn.
  Med vänlig hälsning, Christel

  • admin
   14 september, 2015 / 1:31 e m

   Hej, tack för din kommentar. Spännande att få läsa hur andra har haft det. Då är jag inte den enda som jobbar in i det sista 😀 Önskar dig en trevlig dag.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?