Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   209
32   383
9   383
23   396
18   359

Graviduppdatering vecka 27 & namn till bebisen

Graviduppdatering vecka 27 & namn till bebisen. 

Hej raringar.

Gäller att hänga med veckorna, tycker det går så otroligt snabbt så hänger inte riktigt med. Känns verkligen som att min mage vuxit rejält nu under den senaste veckan.

Bebisen är nu ca 32 cm och väger 1 kg enligt appen. Den rör sig för fullt inne i magen. Jag har moderkakan i framvägg så känner inte av det lika mycket som med Matteo. Om ca 3 månader är det dags för denna lilla killen att kika ut. Som jag längtar efter att få träffa vår lilla kille.

Minns ni att sist jag skrev så var vi lite oeniga kring namnet. Vi har haft ett namn vi båda gillar men vi har backat av olika anledningar. Men nu är vi överens och har hittat rätt namn. Vi kommer såklart avslöja det snart också.

För övrigt mår jag bra. Känns väldigt tungt och det är inte så konstigt. Det enda jag känner lite då och då är ett enormt tryck neråt, det liksom trycker ner mot skelettet nere vid (ja ni vet vad jag menar). Men tydligen är det rätt vanligt. Jag försöker röra på mig så mycket som möjligt, vissa dagar är bättre än andra och man har mer energi. Sist jag var hos barnmorskan såg alla värden bra ut och blodtrycket var också bra. Så med andra ord ser allt bra ut förutom att denna mamman känner sig som en val, men det är en helt annan femma. Sömnen går också än så länge bra, magen är inte allt för stor så det funkar att vända sig.

Graviduppdatering vecka 27 & namn till bebisen

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?