Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 27

Idag går jag in i vecka 27 och nu är det bara 13 veckor kvar. Jag mår bra, har dock börjat känna att jag är lite svullen om händerna och fötterna. Känner också att jag blir sjukt trött och andfådd när jag anstränger mig men jag försöker ändå röra på mig så mycket som möjligt. Jag sover väldigt bra och går upp och kissar 1 till 2 ggr om natten, beror på om jag ätit vattenmelon haha. Lillkillen är en väldigt aktiv bebis och jag känner honom mest på kvällen/natten. Han sparkar har blivit mer hårda och emellanåt gör det ont när han sparkar till mig på sidan. Nu är han ca 34 cm lång och väger 950 gram, om några veckor har vi vårt sista ultraljud där dom ska mäta och väga honom mer specifikt, då kommer vi även veta ungefär hur lång och hur mycket han kommer väga till  förlossningen. Spännande 😀 

Längtar till lillkillen 😀  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?