Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering & vecka 38

God morgon fina läsare

Idag går jag in i vecka 38 och jag börjar verkligen känna att nu får han kika ut. Igår var det min sista dag på jobbet innan bebisen kommer och det känns super konstigt. Så från och med idag är jag mammaledigt 😀 

Lillkillen mår bra och växer för fullt, en aktiv liten groda i magen. Längtar galet mycket efter honom 😀 

Jag har dock börjat känna av att det är jätte jobbigt nu mot slutet, känns som att jag har ett bowlingklot mellan benen och ett enormt tryck neråt. Sen känns det även som att nedre delen av skelettet precis där nere, som att det tärs åt varsitt håll. Svårt att förklara och jag känner även ett enormt tryck bak i svanskotan. Jag som alltid har sagt att jag inte ska gå som en pigvin när jag är gravid har börjat gå som en pigvin då det trycker åt alla håll. Aja som tur är det inte långt kvar. 

Jag har även samlat på mig en hel del vätskar och detta började för typ två dagar sen, har försökt dricka mycket vatten men jag tror inte att där är så mycket man kan göra åt det. 

Allt är fixat till lillkillen och nu ska jag i veckan bädda hans säng och göra iordning vagnen och sen är det bara att invänta vår lilla prins. Jag håller tummarna att han kommer lite tidigare för både jag och mannen är extremt otåliga och nyfikna på vår 3:e familjemedlem. Denna lyckan går inte att beskriva i ord och hur mycket man älskar det lilla livet som man ännu inte träffat. 

   

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?