Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Inlindad kycklingfilé i spenat

Detta recept har jag själv hittat på med hjälp av lite experiment. Inte nog med att det är super nyttigt så är det riktigt gott.

Ingredienser
4-6 portioner

– 4 stora kycklingfilé
– fryst spenat i bitar, lagom stora så du kan linda i den i kycklingfilén.
– 2 msk olivolja
– 1 tsk salt
– 1 tsk grillkrydda
– 1 tsk vitlökskrydda
– 1 tsk chilli

Tillagning
– Börja med att skära kycklingfilén i mitten på längden så att biten blir tunnare. Använd en kött hammare för att platta till kycklingfilén.
– Krydda filén på insidan där du sedan lägger den frusna spenaten och rullar till en boll.
– Gör det samma med dom andra kycklingfilé och lägg sedan i en form.
– Krydda och häll över olivoljan, in med det i ugnen på 220 grader i 45 minuter.
– Servera med ris, pasta eller potatis och sallad.

Smaklig spis

 

IMG_8800.JPGIMG_8877

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?