Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Ljusa Sneakers & Kavaj

Ljusa Sneakers & Kavaj

Det här med sneakers och kavaj har inte varit det enklaste att hitta rätt. Jag tycker det är så snyggt när jag ser andra med sneakers och kavaj men när det kommer till mig själv så hittade jag inte rätt. Men äntligen så hittade jag ett par sneakers som jag gillar. Ett par ljusa sneakers från Diadora. Detta är ett helt nytt märke för mig men älskar modellen.

Tycker också det är så snyggt med sneakers och klänning. Har en del klänningar som kommer passa snyggt med sneakers och ska passa på att knäppa några outfit bilder.

Ljusa Sneakers & Kavaj

Ljusa Sneakers & Kavaj​
Ljusa Sneakers & Kavaj​
Ljusa Sneakers & Kavaj​
Ljusa Sneakers & Kavaj​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?