Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Ljusa Sneakers & Kavaj

Ljusa Sneakers & Kavaj

Det här med sneakers och kavaj har inte varit det enklaste att hitta rätt. Jag tycker det är så snyggt när jag ser andra med sneakers och kavaj men när det kommer till mig själv så hittade jag inte rätt. Men äntligen så hittade jag ett par sneakers som jag gillar. Ett par ljusa sneakers från Diadora. Detta är ett helt nytt märke för mig men älskar modellen.

Tycker också det är så snyggt med sneakers och klänning. Har en del klänningar som kommer passa snyggt med sneakers och ska passa på att knäppa några outfit bilder.

Ljusa Sneakers & Kavaj

Ljusa Sneakers & Kavaj​
Ljusa Sneakers & Kavaj​
Ljusa Sneakers & Kavaj​
Ljusa Sneakers & Kavaj​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?