Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Motivationen är på topp

Hallå finaste ni

Sitter vid datorn och ska få lite jobb gjort. Laddar även för årets första träningspass som jag verkligen ser fram emot. Har än så länge hållt mig bra till LCHF och det har resulterat i 1,4 kg mindre på vågen som jag hade gått upp under julen 😀 men ändå något. Nu jäklar det ska alla mammakilon väck. Känner verkligen att motivationen är på topp.

Började morgonen med yoghurt och min egna LCHF musli. Du blandlar ihop några nötter som du själv gillar och sen rostar du dom. Här hittar ni mitt recept på muslin. 

 
Önskar er en härlig dag 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?