Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Motivationen är på topp

Hallå finaste ni

Sitter vid datorn och ska få lite jobb gjort. Laddar även för årets första träningspass som jag verkligen ser fram emot. Har än så länge hållt mig bra till LCHF och det har resulterat i 1,4 kg mindre på vågen som jag hade gått upp under julen 😀 men ändå något. Nu jäklar det ska alla mammakilon väck. Känner verkligen att motivationen är på topp.

Började morgonen med yoghurt och min egna LCHF musli. Du blandlar ihop några nötter som du själv gillar och sen rostar du dom. Här hittar ni mitt recept på muslin. 

 
Önskar er en härlig dag 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?