Shoppa min stil

no products

Nya Stolar

Vilken lång dag det har varit, har ännu inte hunnit landa i soffan då jag håller på med tvätten. Känner att det börjar ta i ryggen och vara igång en hel dag, får lära mig att varva ner. 

Jo, jag skrev att jag var ute efter nya stolar och hade hittat ett par som jag gillade på Ilva. Så idag åkte jag och mannen till Ilva för att köpa dom, men väl framme och efter att ha möblerat om på Ilva så insåg vi att stolarna inte riktigt passade vårt köksbord då det är i trä och väldigt massivt. Dessa stolar känns mer som att de passar en lite nättare bord. Problemet är bara att vi inte riktigt hittat ett annat bord vi gilla så det blir att vi får behålla dom gamla stolarna.

Stolarna vi gilla från Ilva. Glasbord är verkligen inget allternativ då det är så himla svårskött, men annars passar dom sjukt snyggt till ett glasbord. 

   

Dom passar himla snyggt till ett mindre bord.  

Inte alls snyggt till träbord. Det blir två olika stilar som krockar.

 

Vi får helt enkelt behålla våra gamla stolar. 

 

Vi hann även med en fika för att diskutera hur vi skulle göra och om vi hittade ett bord vi gilla. Men vi båda bestämde oss för att avvakta då där inte fanns något bord vi gilla och sen vill jag inte göra något impulsköp.  

   

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 21 juni, 2015 / 11:09 e m

  Coola är dem i alla fall! Ni får väl leta vidare 🙂

  • anna
   Författare
   22 juni, 2015 / 8:44 e m

   Visst är dom 😀 Får se om vi hittar ett snyggt bord vi gillar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?