Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

En bra start

Hallo fina ni

Denna söndagen startade jag med ett riktigt killer spinningpass. Känner verkligen hur jag gjort framsteg med min träning och klarar av betydligt mycket mer än tidigare. Känns så himla skönt att se framsteg och det gör mig så himla peppad. Måste dock säga att det inte är lätt att få ihop träningen och vardagen med en liten baby men då både mannen och jag tycker det är viktigt så lägger vi upp scheman. Teamwork 🙂

Har precis stigit ur duschen och ska piffa till mig lite medan lillkillen sover. Sen ska vi åka iväg till mormor och morfar så denna mamman kan jobba lite framför datorn. 

Bjuder på en oldie. Back in the days när konditionen var på topp, men snart så. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?