Shoppa min stil

no products

Parfums de Marly – Delina

Ett helt nytt märke som jag väldigt nyligen upptäckt är, Parfums de Marly. Parfym de Marlys exklusiva dofter innehåller de bästa ingredienserna, och erbjuder den ultimata lyxen med både maskulina, feminina och unisex-dofter. Parfums de Marly hämtar sin inspiration från århundradet som firade toppen av fransk elegans: 1700-talet, parfymens regeringstid.

Men jag har nämligen hittat mig favorit, Delina. Alltså wow säger jag bara.

Parfums de Marly – Delina

Parfums de Marly - Delina
Parfums de Marly, Delina Hair mist finns just nu hos bangerhead till 25% rabatt. Ni hittar den HÄR.

 

Delina Hair Mist är en härlig hårmist för kvinnor som ger en oemotståndlig effekt. Att spreja parfym i håret kan tyvärr leda till torrhet och skador på hårtexturen och därför är denna mist – speciellt framtagen för att användas i håret – den perfekta produkten för att ge ditt hår en underbar doft utan att skada det. Toppnoter av litchi, bergamott, muskotnöt och rabarber. Hjärtnoter av petalia, vanilj, mysk, turkisk ros och pion. Basnoter av vetiver från Haiti, rökelse, cashmere och ceder.

Härlig hårmist som gör håret väldoftande utan att skada det.

Noter av bland annat litchi, rabarber, vanilj, turkisk ros, rökelse och cashmere.

Men det blev även Delina body lotion. Däremot är parfymen är lite dyrare så den får det bli vid ett annat tillfälle. Men jag älskar verkligen doften av röda rosor. Och hur man framhäver doften av röda rosor i denna body lotion ät magiskt. Den finns HÄR.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?