Shoppa min stil

no products

Recept – Knäckebröd pizza

När jag kom hem från jobb var jag inte alls på hugget till att börja laga mat så jag gjorde en knäckebröd pizza. Inte alls så onyttigt som vanlig pizza men smakar nästan likadant enligt mig iallafall. 

  Såhär gör du:

Köper ett av de stora runda knäckebröden, jag valde wasa surdeg. Sen väljer du vilka ingredienser du vill ha, själv valde jag tomatsås med basilika i botten med kalkon pålägg som jag strimla. På med lite championer, rucolla, ost och sen tog jag några tomater på min sida då mannen ej gillar tomater.

5 minuter tog det att göra pizzan 😀 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?