Ett tips på en snabb och dessutom SmartPoints snål middag eller lunch. Dom stekta nektarinerna gav verkligen det där lilla extra till smaken 🙂
2,5 dl matvete
1 grönsaksbuljongtärning
0,5 gurka
1 kruka mynta
1 röd lök
2 nektariner
1 tsk rapsolja
600 g kotlett
2 tsk rapsolja
1. Koka matvete enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt buljongtärning i kokvattnet. Låt svalna något.
2. Tärna gurka, strimla mynta och skala och finhacka lök. Blanda med matvete.
3. Skär nektariner i tjocka klyftor och stek på en grillpanna i olja i 4-5 minuter eller tills de blir gyllene och möra, vänd då och då. Lägg över på en tallrik och täck löst med folie för att hålla värmen.
4. Skär kotletten i skivor och krydda efter smak, stek i olja tills de är genomstekta. Servera matvetesalladen med kotletterna och de grillade nektarinerna.
Tips.
Önskas sås är det gott med lite sweet chili eller mango chutney.
hahaha tack =) Jag kan verkligen rekommendera att spana in http://www.pipdig.co, deras Teman är hur bra som helst. Har ett X antal från dem.