Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Rosa siden blus med rosett

Rosa siden blus med rosett

Jag älskar siden och denna fantastiska klassiska rosa siden blus med rosett kommer från Stenströms. Har den i en rad olika färger. Det är verkligen ett sådant plagg man kommer ha år efter år. Min äldsta siden blus är flera är gammal och den är fortfarande lika fin. Den sitter så fint och siden tyget är fortfarande fint. Jag använder speciellt tvättmedel, vilket är extremt viktigt när det kommer till siden.

Tycker att den funkar både till en mer klädd och elegant stil men också till jeans. Jag har denna sidenblus i vinrött och svart, båda har jag använt till ljusare jeans och det blir super snyggt ihop. 

Ni hittar blusen HÄR och den finns bland annat i en läcker grå färg och även en ljus beige. Dessa två färger står på min önskelista. Stenströms har otroligt mycket fina eleganta och tidlösa plagg. Det är min stil och ni kommer få se mer av Stenströms.

Rosa siden blus med rosett ​
Rosa siden blus med rosett ​
Rosa siden blus med rosett ​
Rosa siden blus med rosett ​
Funkar både med kavaj och utan. Jag tycker att blusen får mer charm och syns när jag inte bär kavaj. Men är det en kallare dag så funkar det. Även kjolen kommer från Stenströms, perfekt i längden. Pumpsen är från Hugo Boss.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?