Shoppa min stil

no products

Rund spegel i Rosèguld

Rund spegel i Rosèguld.

Ni är en del som efterfrågat mer inredning från mig och självklart ska jag bjuda på en del inredning också. Igår hade vi städning hemma så jag ska passa på att ta en lite bilder idag. Jag är inte helt och hållet klar med allt. Behöver få upp snygga tavlor i hela huset. Sen ska jag även byta ut vårt köksbord på nedan våningen till ett större. Det runda marmorbordet vi har just nu är lite för litet. Så fort bordet är klart så kommer jag självklart att visa er bilder.

Men något som jag spanat på är bland annat en rund spegel i roséguld. För er som inte vet så har jag en hel del inredningen i roséguld samt silver. Spegeln nedan som jag har spaning på kommer från AYTM. Den hade passar super fint hemma hos oss. Rund spegel i RosèguldRund spegel i Rosèguld

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?