Shoppa min stil

no products

Snygga träningstights med hög midja

Snygga träningstights med hög midja​

Snygga träningstights med hög midja

Jag har hittat några favorit märken när det kommer till träningskläder och Röhnish är ett av dom. Har sedan tidigare en del träningskläder som jag älskar. Tycker att materialet och passformen på träningskläderna är helt underbara. Plus att dom är super sköna och riktigt snygga. Något som jag också tycker är extremt viktigt med träningskläder, är att dom håller sig fina i färgen och formen även efter en del tvätt. Man vill ju att dom ska hålla länge men också vara fina.

Jag har extremt svårt att hitta träningstights som sitter snyggt när man är kurvig plus att de ska vara bekvämt och att man inte ser igenom. Det ska liksom inte skära in någonstans. Och sen gillar jag personligen när dom är högre i midjan. 

Mina senaste träningstights från Röhnish är urläckra. En super fin blå färg, och super fint material. Höga i midjan och inte alls genomskinliga. Sitter super fint och passar även en kurvig kropp. Dessutom är dom normala i storleken.

Klicka HÄR så kommer ni till träningstightsen, dom finns även i svart och en läcker rost färg som jag är sjukt sugen på. En verkligen annorlunda färg som jag inte har sett mycket av. 

Snygga träningstights med hög midja.
Snygga träningstights med hög midja​
Snygga träningstights med hög midja​
Snygga träningstights med hög midja​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?