Shoppa min stil

no products

Stadium Outlet på Jägersro Center

I samarbete med Jägersro Center.

God morgon raringar.

Idag tänkte jag köra träningen på eftermiddagen och har bokat in mig på pass. Brukar alltid köra min träning på förmiddagen men idag har jag lite jobb att fixa. Dessutom måste jag anpassa träningen till barnpassningen. Men får bli en promenad vid lunchtid.

Men jag tänkte iallafall tipsa er om Stadiun Outlet på Jägersro Center. Verkar vara några som inte vet att där finns Stadium Outlet. Jag var där med mina killar och vi spanade på höst och vinter kläder. Jag tycker det är så himla svårt att handla alla kläder dom behöver till förskolan och dessutom är det extremt dyrt också. Det bästa med Stadium Outlet är, att priserna är billigare och där är väldigt bra utbud. Vem gillar inte att fynda!

Där finns bland annat vantar för 10:-, det känns som att min kille tappar sina vantar hela tiden. Gummistövlar med foder för 199:-, Matteo hade dessa förra året och vi var super nöjda. Vinterskor för 599:-, Matteo har exakt samma fast med blått inuti. Dom är tyvärr helt slut. Men super bra vinterskor med foder inuti samt att dom är vattentäta. Fleece tröjor för 99:- som annars kostar 399:-. Ja ni ser, jag hade kunnat göra listan hur lång som helst.

Foto: Jonny

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?