Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   260
32   220
51   275
39   281

Tom Ford – Soleil Blanc

Tom Ford - Soleil Blanc

Jag älskar parfym och får inte nog av nya dofter. Mitt senaste tillskott är Tom Ford kroppsolja och parfym som luktar helt magiskt. Jag kör vanligtvis samma body lotion som parfym men denna gången blev jag sugen på en kroppsolja. Detta är en helt perfekt duo. Dessutom gillar jag att Tom Ford parfymen är unisex.

Tom Ford Soleil Blanc Body oil är helt magisk. Man får super fint lyster samtidigt som den doftar helt magisk. Oljan återfuktar kroppen vilket är helt perfekt. Den är väldigt frisk i doften. Jag tar oljan på kroppen när jag fortfarande är lite blöt.

Tom Ford Soleil Blanc parfymen är också helt magisk. Kroppsoljan och parfymen är en helt perfekt duo. Jag upplever att parfymen håller längre när jag har oljan till. Parfymen är unisex och funkar både till kvinna och man. Perfekt om man är ett par och köper parfymen ihop.

Tom Ford Soleil.
Doftnoter: Bergamott, Kardemummaolja orpur, pistaschackord, ilang-ilang från Komorerna, benzoinextrakt orpur, Coco de Mer-ackord

Tom Ford - Soleil Blanc
Jag tog en lite mindre storlek på parfymen för att det skulle vara enklare att ha med sig i väskan. Mina parfym är ofta 100 ml och då blir det svårare att ha med dom i väska .
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?