Shoppa min stil

no products
9   93
19   137
30   207
27   244
8   256

Uppringd av redaktionen på Viktväktarna – Min Story

För ett tag sen blev jag uppringd av Viktväktarnas redaktion där dom hade läst om min viktnedgång på bloggen och undrade ifall jag ville vara med på deras hemsida och dela med mig av min story och självklart tackade jag JA. Jag har väldigt svårt att gå ner i vikt och måste verkligen kämpa extra mycket för att tappa vikten och sen har jag jätte lätt att gå upp i vikt. Läs min story nedan.

Ni kan läsa artikeln Här.

Jag hade väldigt svårt att hitta en Före bild då jag undvek att vara med på foto. Var det så att jag var med på foto så försökte jag liksom ta dom bästa fotona.

Här kan ni läsa mer detaljerat vilka förändringar jag gjort för att gå ner i vikt. Maten är den viktigaste faktorn till att gå ner i vikt och träningen hjälper till på traven. Nu under jultiden har jag ätit alldeles för mycket av sådant som jag vanligtvis inte brukar äta och har lagt på mig, men det är bara att ta nya stenhårda tag. Träningen är en stor del av mitt liv och jag mår så mycket bättre när jag tränar och ser resultat. Kroppen vänjer sig väldigt lätt vid samma mönster så det gäller att även kunna variera sin träning inte bara för omväxlingens skull men också för att inte tröttna.

Jag har fått väldigt mycket frågor om vad jag äter och hur jag tränar så jag tänkte dela med mig av det mer i bloggen och tipsa. Nu är jag ingen expert men jag har lärt mig av min egen metod och nu är jag på banan både med träning och mat, trots tidsbrist men som jag alltid brukar säga, så gäller det att prioritera 🙂

 

Följ:

2 Kommentarer

  • anna
   Författare
   4 januari, 2015 / 11:38 e m

   Tack, man måste ge sig själv lite beröm 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?