Shoppa min stil

no products

Vi behöver hitta rutiner

Vi behöver hitta rutiner.

Hej raringar.

Det här med två barn och rutiner är inte det enklaste. Känns som att det spårat ur hemma hos oss när det kommer till Matteos rutiner. Vanligtvis la vi honom vid 20.00 men när lillebror kom så ville han va med mycket så vi har låtit honom sitta uppe längre. Samma sak med godsaker, det har blivit lite väl mycket av det goda. Men nu ska vi se till att komma tillbaka till rutinerna. Speciellt läggdagsen. Det blir inte mycket egentid när han sitter uppe.

Idag fick jag till rutinerna med träningen iallafall. Jag lämnade av Matteo på förskolan och tog mig till Sats med Valentino. Ville försöka få honom att somna innan jag lämnade honom på Mini Sats men han vägrade att sova. Så jag lämnade in honom på barnpassning ändå och det gick hur bra som helst. Blev en snabb och intensiv träning.

Nu har jag hämtat Matteo och vi ska strax åka till mormor som fyller år idag.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 8 oktober, 2019 / 4:50 e m

    Det är bra att ha rutiner samt ordning och reda som grund och sedan lite flexibilitet så det inte blir pressat och stressat.

    Låter som bra att planera vägen tillbaka – Lycka till!

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?