Shoppa min stil

no products

VIKTMINSKNING MED VIKTVÄKTARNA

Många av er följer min viktminskning med viktväktarna och vet att på måndagar är det invägning. Förra veckans invägning gick helt okej men jag hade förväntat mig mer. Jag la upp ett mål att jag skulle gå ner 1 kg denna veckan. Men det blev inte riktigt så även om jag var rätt så säker på att jag skulle gå ner mer än vad jag gjorde.

Så hur gick gårdagens invägning? Det gick ju inte riktigt som jag trodde och hoppades. Jag gick ner -0,5 kg och blev väl lite smått besviken då jag hoppats på mer. Men Kicki vände det rätt snabbt och påminde mig att jag trots allt gått ner. Det är så himla sant, även fast det inte blev 1 kg så som jag hoppats så blev det ett halvt kilo. Det är bättre än inget. Och det är även viktigt att påminna sig själv att detta är en livsstil och ett långsiktigt mål.

Viktminskning

Jag har bestämt att så fort jag har möjlighet och att det går, så ska jag cykla. Då jag hade en del ärenden i stan igår så passade jag på att cykla. Och det var såklart super skönt och det gick så smidigt att ta sig runt i stan med cykel. Fram tills det börja regna. Fyy vad det regna och jag hade inga regnkläder. När jag väl kom fram till Viktväktarna så var jag dygnsur, min första tanke blev – jag kan inte väga mig med kläder på då dom sugit åt sig vatten. Så jag sa det till Kicki och hon bara – men ta av dig byxorna då. Aja super då blev det fritt fram för mig att ta av mig byxorna. haha man får ju vara lite smått smart och tänka på allt sånt 🙂 Nu är det dags att skaffa regnkläder om jag ska cykla runt när det regnar. 

Läsa mer om min viktminskning med Viktväktarna HÄR.

Nu till en annan sak, hade varit jätte kul att veta hur många av er som läser bloggen är Viktväktare 🙂 I sådana fall får ni gärna dela med er av ert bästa tips 😀

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   4 juli, 2017 / 11:06 e m

   🙂 kunde varit bättre

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?