Shoppa min stil

no products

Vilken överraskning -Babyshower

Vilken överraskning – Babyshower.

Ojoj vilken överraskning det blev igår och så himla rörd jag är. Tusen tack till Maria, mina systrar och Mamma som anordna BABYSHOWERN och till alla som kom och för alla fina presenter.

Det är ju inte riktigt lätt att överraska mig och jag hade mina misstankar när jag och syrran prata. Men ändå inte riktigt. Mamma hade sagt till mig redan innan att söndag kväll skulle hon fixa middag och fira hennes och pappas bröllopsdag. Och jag har noll koll vilka datum folk fyller år eller har sina bröllopsdagar. Om inte Facebook påminner en. Frågade henne i efterhand om det var deras bröllopsdag och det var det inte. Så bra koll har man.

Jag har inte velat ha Babyshower varken med Matteo och denna babyn. Man känner sig inte riktigt på topp såhär mot slutet. Vilket jag kan meddela att jag inte alls gjorde när jag steg innanför dörren och alla skrek surprise. Helt trött och sliten men gammalt smink från imorse som nästan hade gått bort. Och en riktigt ful tjockkofta då det var så kallt. Tur jag hade läppstift.

Men jag hade en otroligt mysig kväll som jag aldrig kommer glömma och som jag kommer leva på länge. Det var verkligen gulligt och det tog nog ett tag innan jag kunde smälta det hela.

Vilken överraskning -BabyshowerVilken överraskning -BabyshowerVilken överraskning -BabyshowerVilken överraskning - BabyshowerVilken överraskning -BabyshowerVilken överraskning -BabyshowerVilken överraskning -Babyshower

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?