Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Vip invigning – Entré Malmö

Vip invigning – Entré Malmö.

Äntligen har jag landat i soffan och ska fixa med lite fakturor innan jag lägger mig. Det har varit en otroligt lång och jätte trevlig dag.

Idag fyllde Kräm Hudvårdsstudio 14 år och hade nyinvigning, dom har nämligen renoverat och gjort Kräm otroligt fint. Tjejerna hade anordnat allt så himla fint. Jag fick bland annat göra en grundlig hudanalys som analyserar huden på djupet. Otroligt intressant att se vilka “skador” ens hud har fått och vad man ska tänka på. Jag hade nämligen lite solskador på huden och måste använda solskydd, vilket jag gör. För övrigt såg min hud bra ut. Ni kan läsa om mina behandlingar på Kräm HÄR (klick). Vip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré Malm

Efteråt besökte vi svärföräldrarna en snabbis och käka middag hos dom. Därefter var vi inbjudna till Vip invigning av Entré i Malmö. Entré ska bli ett upplevelsecentrum och efter att vi varit på invigningen så tror jag absolut att de kommer lyckas. Vi tog med lillen och han älskade det. Där fanns så otroligt mycket häftiga grejer för barn. Bland annat en T-REX restaurang som går i temat dinosaurier och djungel och i anslutning finns ett lekland. Alltså perfekt affärsidé. Vip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré MalmVip invigning - Entré Malm

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?