Shoppa min stil

no products

Walk In Closet Sneak Peak

Hallo fina ni

Sorry för en dålig uppdatering men jag har fullt upp. Efter jobb har jag direkt satt igång med vårt projekt här hemma, rensa och få iordning vår Walk in Closet. Hela hemmet är upp och ner då vi fått flytta in allt från det ena rummet till vardagsrummet för att få upp garderoberna. Med tanken på att jag är gravid och blir lätt trött så tar allt extra lång tid. Mannen och jag har haft grym teamwork och vi är snart klara. Vi är båda lediga till helgen och då ska vi försöka göra klart allt, ska även tvätta lillkillens alla kläder. 

Bjuder på en sneak peak 😉 Snart så är allt på sin plats.  

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?