11   143
11   230
20   369
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Graviduppdatering vecka 39 & förvärkar

Graviduppdatering vecka 39 & förvärkar.

Lillen är nu (enligt appen) ca 50 cm lång och väger ca 3,2 kg. Han har fortfarande inte vänt sig och ligger i säte. Vänder han sig inte och värkarna inte kommer igång tidigare så är kejsarsnitt tiden om 13 dagar. Skulle han mot förmodan vända sig när vi kommer för att göra kejsarsnitt så kommer dom att avbryta kejsarsnittet och invänta värkar.

Igår började jag känna lite som “mensvärk” som kommer och går. Gör mest ont när jag går, känns inte lika mycket när jag sitter ner. Återstår att se om förlossningen är på gång. Skulle den vara på gång och lillen inte vänt sig så blir det akut kejsarsnitt. Men känner på mig att det är nära nu.

För övrigt är det riktigt tungt nu och hela jag är svullen. Jag gungar fram när jag går och har ett enormt tryck neråt. Nu längtar jag verkligen efter vår lilla kille, att få träffa honom och se vem det lilla livet är.

Graviduppdatering vecka 39 & förvärkar

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?