Shoppa min stil

no products

Läppstift som håller hela dagen

Läppstift som håller hela dagen – innehåller affiliatelänk.

Är du ute ett läppstift som håller hela dagen så ska du få tips. Anastasia Liquid Lipstick håller hela dagen och sitter super fint på läpparna . Jag själv har några stycken, både i ljusa och märka färger och älskar dom.

Ni hittar Anastasia Liquid LipstickHÄR– för 259:-. Super bra pris dessutom. Som ni ser så har jag en del färger, älskar dom. Ofta använder jag dom när jag vet att jag ska iväg någonstans där jag inte kommer kunna fylla på läppstiftet lika ofta. 

Läppstift som håller hela dagen Läppstift som håller hela dagen

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   20 augusti, 2019 / 9:45 e m

   Dom är super bra också ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?