Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   51
14   275
15   340
23   346
15   317

Graviduppdatering vecka 39 & förvärkar

Graviduppdatering vecka 39 & förvärkar.

Lillen är nu (enligt appen) ca 50 cm lång och väger ca 3,2 kg. Han har fortfarande inte vänt sig och ligger i säte. Vänder han sig inte och värkarna inte kommer igång tidigare så är kejsarsnitt tiden om 13 dagar. Skulle han mot förmodan vända sig när vi kommer för att göra kejsarsnitt så kommer dom att avbryta kejsarsnittet och invänta värkar.

Igår började jag känna lite som “mensvärk” som kommer och går. Gör mest ont när jag går, känns inte lika mycket när jag sitter ner. Återstår att se om förlossningen är på gång. Skulle den vara på gång och lillen inte vänt sig så blir det akut kejsarsnitt. Men känner på mig att det är nära nu.

För övrigt är det riktigt tungt nu och hela jag är svullen. Jag gungar fram när jag går och har ett enormt tryck neråt. Nu längtar jag verkligen efter vår lilla kille, att få träffa honom och se vem det lilla livet är.

Graviduppdatering vecka 39 & förvärkar

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?