13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

NJIE ProPud Ice Cream & ViktVäktarna

Jag har testat NJIE ProPud glassen och är helt såld, alltså wow så god den är. Nu till det bästa, ni som läser bloggen vet att jag går på ViktVäktarna och allt ska räknas och föras in i appen. NJIE ProPud glassen innehåller 2 points per 1 dl. Vilket är riktigt bra 😀 Vanlig gräddglass innehåller ca 5-6 points, så det är stor skillnad.

Jag är en riktig glassälskare så detta kommer bli ett super bra alternativ för mig, speciellt under sommaren. Kan dock inte bestämma mig för vilken jag gillar mest, super gott att blanda.

Älskar appen där man kan scanna för att hålla reda på pointsen. Dagens teknik är helt underbar och underlättar i vardagen.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen efter en lång dag, känner mig så himla trött idag. Lillen är super förkyld och sover dåligt på nätterna vilket gör att man själv inte sover så bra. Trots trötthet så tog jag mig i kragen och begav mig till gymmet. Har ett mål att jag ska träna minst 3 dagar i veckan och hitintills har jag tränat 4 dagar så det känns super bra. Vädret är helt fantastiskt och vi är ute väldigt mycket och rör på oss. 😀

Bjuder på en svettig selfie.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 29 mars, 2017 / 10:36 f m

  Hur kan jag ens ha missat att de gjort en glass =O Älskar deras ProPud pudding chocklad till frukost.

  • Anna
   Författare
   29 mars, 2017 / 8:15 e m

   Verkar som att många gjort det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?