2   21
14   158
20   209
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Onsdagens tema är skönhet

God morgon raringar

Vi ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på Pippi Långstrump. Jag är såklart inne på min andra kopp kaffe och vi ska strax upp och göra frukost.

Sen tänkte vi ta en sväng förbi lekplatsen och busa lite innan det är dags för denna mamman att träna. Har världens träningsvärk och kan knappt röra mig. Därför ska jag köra spinning med fokus på intervaller. Passet är 30 minuter och riktigt tufft.

Hem och fixa oss, en fika ute i det fina vädret och sen tar pappan över. Jag ska nämligen iväg till Cecilia på klinik Wiking för att fräscha upp mig, kommer ett inlägg om det senare ikväll och ni kan ju alltid följa mig på My Story på Instagram för att se vad jag hittar på. Heter @annamatkovich på Instagram. Därefter ska jag till mina fina tjejer på No+vello för min cellulite behandling som jag är i full gång med. Följt av en middag med skönhetsdrottningen Sofia. Det kommer komma inlägg om alla behandlingar jag ska göra idag, och för er som är extra nyfikna på vad jag ska göra. Följ mig på My Story, allt kommer upp där.

Denna onsdag går helt åt skönhetstema, ett av mina favorit teman. Jag älskar allt som har med skönhet att göra och dessutom prova mig fram och faktiskt ta hand om mig. Så himla viktigt att man inte glömmer bort sig själv och faktiskt unnar sig skönhetsprodukter eller skönhetsbehandlingar någon gång då och då.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. 18 april, 2018 / 12:57 e m

  Tyvärr glömmer många bort det som borde vara självklart – att ta hand om sig själv.
  Hoppas ditt inlägg inspirerar några.
  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?