6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Resa med stil

Resa med stil – helt klart. Snart är det dags för oss att åka till Brac, det är en ö lite utanför Split. Ser verkligen fram emot att besöka mina trakter, igen. Vi besökte familjen i maj och nu åker vi till stranden.

Ja tillbaka till det här med att resa med stil. Hur snygg är inte min weekendbag från Bagasi. Det var precis en sådan här weekendbag jag var ute efter och exakt denna färgen, hur snygg är inte den. Nu ska jag bara se till att byta ut våra resväskor, vi har haft dom ett tag så de börjar bli slitna.

Weekendbagen från Bagasi funkar både till män och kvinnor. Jag tänkte även att jag skulle använda den som väska till gymmet. Nu när vi bor en liten bit från gymmet så har jag alltid med mig en träningsväska till stan. Perfekt tillfälle att använda väskan.

Ni hittar weekendväskan här (klick).

Nedan är några av mina favorit produkter som jag alltid måste ha med under resan. Förresten ser ni den matchande necessären, så snyggt. Älskar konjaksfärgen på både väskan och necessären. När det kommer till mig så är det inte helt ovanligt att jag älskar att matcha eller att det ska finnas en röd tråd.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?