9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Resa med stil

Resa med stil – helt klart. Snart är det dags för oss att åka till Brac, det är en ö lite utanför Split. Ser verkligen fram emot att besöka mina trakter, igen. Vi besökte familjen i maj och nu åker vi till stranden.

Ja tillbaka till det här med att resa med stil. Hur snygg är inte min weekendbag från Bagasi. Det var precis en sådan här weekendbag jag var ute efter och exakt denna färgen, hur snygg är inte den. Nu ska jag bara se till att byta ut våra resväskor, vi har haft dom ett tag så de börjar bli slitna.

Weekendbagen från Bagasi funkar både till män och kvinnor. Jag tänkte även att jag skulle använda den som väska till gymmet. Nu när vi bor en liten bit från gymmet så har jag alltid med mig en träningsväska till stan. Perfekt tillfälle att använda väskan.

Ni hittar weekendväskan här (klick).

Nedan är några av mina favorit produkter som jag alltid måste ha med under resan. Förresten ser ni den matchande necessären, så snyggt. Älskar konjaksfärgen på både väskan och necessären. När det kommer till mig så är det inte helt ovanligt att jag älskar att matcha eller att det ska finnas en röd tråd.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?