Shoppa min stil

no products

4 veckor efter kejsarsnittet

4 veckor efter kejsarsnittet.

I torsdag var det 4 veckor sen jag gjorde mitt kejsarsnitt och då blev även vår lilla kille hela 4 veckor. Det har gått så himla snabbt och han är helt underbar. Kan fortfarande inte förstår att vi är 4 nu. Får skriva mer om det i ett annat inlägg.

Tänkte berätta lite om hur jag mår och hur jag har återhämtat mig efter mitt snitt. Jag mår otroligt bra och har återhämtat mig jätte bra. Jag har inte alls ont och jag slutade med tabletter bara 3 dagar efter att jag blev utskriven. Tror mycket handlar om min inställning. Jag fick till mig att jag måste röra på mig så mycket som möjligt. Sen är jag för det första inte alls förtjust i tabletter och vanligtvis tar jag aldrig tabletter, inte ens huvudvärkstabletter.

Jag var väldigt otrolig hur det skulle gå med amningen efter kejsarsnittet. Det tog en stund innan amningen kom igång, från början var det bara råmjölk som kom. Men efter ca 2 dagar så kom amningen igång.

På måndag tänkte jag komma igång med med träningen. Jag kommer inte överanstränga mig utan starta lite lätt. Känns som att jag verkligen behöver göra av med min energi. Jag har varit lite slarvig med promenaderna och haft ursäkter att det regnar. Men nu har jag införskaffat mig en regnjacka och ska ut på promenad varje dag. Nu ska mina mammakilon bort.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?