Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   81
23   179
25   249
105   410
19   260

Rund spegel i koppar – AYTM design

Rund Spegel i koppar – AYTM design.

Jag har länge letat efter en rund spegel i koppar och äntligen hittat denna från danska märket AYTM design. Jag blev direkt förälskad i den. Jag blandar silver och koppar här hemma. Nu ska jag hitta fina detaljer i koppar för att bryta av det silvriga.

Spegeln jag har är den som heter AYTM spegel large i färgen Amber.

Rund spegel i koppar - AYTM designRund spegel i koppar - AYTM design

Vi ska strax åka iväg och handla inför kvällens myskväll. Idag har jag rensat ordentligt i Matteos rum då där fanns en massa leksaker som bara låg där och han lekte inte med dom. Sen har han så mycket leksaker så allt får inte plats. Har sagt att jag ska göra det så länge men inte tagit tag i det.

Vill passa på att önska er en trevlig fredag.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?