Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
4   79
14   249
5   259
6   326
13   310

Rund spegel i koppar – AYTM design

Rund Spegel i koppar – AYTM design.

Jag har länge letat efter en rund spegel i koppar och äntligen hittat denna från danska märket AYTM design. Jag blev direkt förälskad i den. Jag blandar silver och koppar här hemma. Nu ska jag hitta fina detaljer i koppar för att bryta av det silvriga.

Spegeln jag har är den som heter AYTM spegel large i färgen Amber.

Rund spegel i koppar - AYTM designRund spegel i koppar - AYTM design

Vi ska strax åka iväg och handla inför kvällens myskväll. Idag har jag rensat ordentligt i Matteos rum då där fanns en massa leksaker som bara låg där och han lekte inte med dom. Sen har han så mycket leksaker så allt får inte plats. Har sagt att jag ska göra det så länge men inte tagit tag i det.

Vill passa på att önska er en trevlig fredag.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?