Shoppa min stil

no products

Vi valde bort rotavirus vaccinet

Vi valde bort rotavirus vaccinet.

Hej raringar.

Klockan är strax efter 10.00 och jag har hunnit med ett läkarbesök med Valentino, lämnat Matteo på förskolan och handlat. Inte illa! Valentino vaknade kl 05.30 idag och ville inte sova. Jag la över honom i vår säng och han var så snäll, gnällde lite när han tappa nappen. Jag kunde halvsova en extra timme innan han blev otålig. Så ni kan gissa hur trött jag är. Såklart somna Valentino påväg till läkaren och sover fortfarande.

Jag ska nämligen sätta mig vid datorn och jobba en stund innan han vaknar. Får se om jag hinner med en power nap lite senare. Det är inte lätt att sova på beställning.

Men iallafall. När barnmorskan var på hembesök så informerade hon oss om rotavirus vaccinet. Tydligen ska detta vaccin ingå i vaccinprogrammet från och med september i år. Vi skulle nämligen ta beslut om vi vill ge Valentino detta vaccin när han är 6 veckor. Efter mycket diskussion så bestämde vi oss för att skippa vaccinet och följa det “vanliga” vaccinprogrammet. Matteo fick aldrig detta vaccin och vi tänkte att vi skippar det på Valentino också. Vi har inga riktiga argument på varför utan helt enkelt att han kommer få en massa andra vaccin och vi vill inte ge ett till vaccin.

Dagens outfit kommer bestå av träningskläder och ett trött osminkat ansikte. Får lägga på lite concealer så folk inte tror jag är sjuk.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?