Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   203
32   294
21   245
36   292
29   321

Aktiviteter för barn i Malmö

Aktiviteter för barn i Malmö.

God morgon raringar.

Börjar denna söndag morgon med en härlig sovmorgon och en islatte i sängen. Vi var igång nästan hela dagen igår och på kvällen hade vi myskväll så inte så konstigt Matteo sov länge idag. Min son är väldigt aktiv och älskar att vara igång. Och sömn har aldrig varit ett problem när det kommer till honom då hans energi är helt slut vid läggdags.

Vi älskar att vara igång och hitta på grejer med honom. Tror inte någon av er missat Entré i Malmö som blivit ett aktivitetscentrum och Matteo älskar det. Jag tränar vanligtvis på Sats på Entré så vi brukat hänga där rätt så mycket.

Trots att det var rätt fint väder igår så ville Matteo besöka t-Rex leklandet och Mini City. T-Rex lekland är precis som det låter ett lekland för barn med massor av olika aktiviteter. Mini City är också precis som det låter en mini stad där det finns olika aktiviteter. Där är affär, brandstation, flygplats och massa olika ställen. Min lilla kille kan inte vara på ett och samma ställe så han springer mellan leklandet och mini city. Han kan inte bestämma sig var han vill vara.

Har ni inte varit där med era kids så rekommenderar jag verkligen ett besök. Barnen kommer älska det. Aktiviteter för barn i Malmö Aktiviteter för barn i MalmöAktiviteter för barn i MalmöAktiviteter för barn i MalmöAktiviteter för barn i MalmöAktiviteter för barn i Malmö

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?