Shoppa min stil

no products

Baby shopping

Inget har missat att mannen och jag älskar shopping och vi har verkligen gått loss till vår lilla kille. När jag var i Stockholm fanns det en hem del att välja mellan och såklart fick det följa med lite grejer till vår lilla kille.

Dessa Ralph Lauren body köpte jag inne på Nk. Blev super glad att jag hittade dom i långärmade 🙂 Precis vad jag letat efter. 

 

3 pack pyjamas från Next. Älskar den stilen till lillkillen. 

 

Super söta jeans med hängdel från Kapphal. 

 

Sen har även jag och mannen gårt loss här hemma 🙂 Man kan ju inte hålla sig från att handla, finns hur mycket gulligt som helst. 2 par Converse, sådan far sådan son 😀 Det är nämligen så att mannen älskar Converse och såklart ska lillkillen med ha. 


Lundmyr of Sewden har super söta babykläder och även Newbie från Kapphal.   

Följ:

2 Kommentarer

 1. MM
  13 maj, 2015 / 6:43 f m

  Hej!
  En tanke bara ser att du köper bodys till lillkillen. Tänk på att bodys som man trär lver huvudet inte alltid är så jätte populära av barnen och av männen när de skall ta på dem det…
  Brukar finnas några med dubbelknäppning.
  Ha det gott!

  • anna
   Författare
   13 maj, 2015 / 12:58 e m

   Hej, ja tjejerna sa det till mig, har några i minsta stl med med knäppen vid magen. Tack för tipset.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?