Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
2   42
30   203
17   204
26   250
29   253

Celine Audrey Solglasögonen heter numera …

Celine Audrey Solglasögon heter numera …

Alltså vad jag har letat ihjäl mig efter Celine Audrey modellen på solglasögon. På flera ställen stod det att modellen utgått. Jag ringde till Celine butiken i Stockholm och fick då veta att modellen bytt namn och heter Celine oversized sunglasses. Men butiken i Stockholm skickar inte varor och jag letade efter modellen i hela Malmö utan att hitta. Men efter mycket letande fick jag äntligen tag på dom. Vilken lycka 😍 Älskar modellen, tycker den är tidlös och klassisk.

Celine Oversized sunglasses som alltså är exakt samma modell som Celine Audrey, bara att man bytt namn på dom. Celine Audrey Solglasögonen heter numera ...Celine Audrey Solglasögonen heter numera ...

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?