Shoppa min stil

no products

Copenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt event

Copenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt event.

Hej raringar.

Jag ligger verkligen efter med alla inlägg. Har varit en otroligt härlig och spännande vecka, har knappt haft tid att lägga ut på bloggen. Försöker skriva mina inlägg morgon eller kväll. För om dagarna är det så fullspäckat att jag inte hinner.

I onsdags var jag och Maria bjudna till ett exklusivt event på Fashion Week tillsammans med Hermine Hold och MaxJenny. Super härligt event men många nya ansikten. Sen gillade jag den annorlunda stilen som MaxJenny utstrålar. Väldigt mycket färg och mönster, och väldigt vårliga klädet om ni frågar mig. Men jag gillar ju sånt som inte många har.

Copenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt event

Efter eventet var både Maria och jag hungriga så vi promenera ner till Ströget. Det var en bra bit vi fick promenera och ibland undrar jag själv hur mycket energi jag har. Höggravid och kan föda vilken minut som helst men har så mycket energi. Vi satte oss på en restaurang mitt på Ströget och satt där i flera timmar och prata om allt mellan himmel och jord. Vi har så roligt tillsamman och klickar otroligt bra. Klockan hann bli rätt mycket när vi åkte hen från Köpenhamn. Copenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt eventCopenhagen Fashion Week 2019 & exklusivt event

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?