Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   51
14   275
15   340
23   346
15   317

Dagens plan: Ansiktsbehandling & CPHFW

Dagens plan: ansiktsbehandling & CPHFW

God morgon raringar.

Fick en lagom härlig sovmorgon, välbehövlig sömn. Idag väntar en spännande dag. Först ska jag ringa några samtal som ger mig en enorm stress, ska berätta mer om det under dagen. Kommer i ett annat inlägg då det inte riktigt passa in här. Men ibland är livet så, allt kan inte bara rulla på.

Idag har jag en bokad tid med barnmorskan för undersökning. Jag känner att lillkillen fortfarande ligger i säte så den biten vet jag. Sånt känner jag tydligt. Efter barnmorskan har jag en ansiktsbehandling hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio. En välbehövlig behandling för denna preggon. Känns skönt att bli ompysslad, igår fixa jag håret och idag får ansiktet sig en riktig fuktboost.

Efteråt ska jag möta upp fina Maria och vi ska iväg på Copenhagen Fashion Week. Vi har nämligen fått en exklusive inbjudan så det ska bli otroligt spännande. Följ min dag på Instagram Stories så får ni en bättre uppdatering @annamatkovich

Ha en underbar dag fina ni.

Dagens plan: Ansiktsbehandling & CPHFW

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?