Shoppa min stil

no products

Hyra hus i Italien

I samarbete med Interhome,

Hade mer än gärna velat åka på semester i år men eftersom jag är höggravid och ska föda om en månad har vi inte så mycket alternativ. Vi får helt enkelt stanna i Sverige i år och satsa stort nästa sommar. Kommer bli helt underbart väder i Sverige så vi får passa på att njuta av sommaren I Sverige detta året.

Hyra hus.

Men nästa år tänkte vi satsa större. Vi tänkte nämligen att vi ska bila nästa år och stanna på olika ställen. Målet kommer vara att hyra hus i Italien och utforska Italien. Både jag och mannen älskar Italien och har varit på några ställen men vi har så mycket mer av Italien som vi vill se. Dessutom är vi inga charter människor och är inte riktigt förtjusta i charter utan vill hellre välja själva. Många reser på charter resor på grund av all inclusive och att det är smidigt när man har barn. Vi är däremot tvärtom och gillar hellre att utforska stället vi befinner oss på och testa olika maträtter och restauranger. Så även om vi varit på charter med all inclusive så utnyttjar vi inte det till 100%. För vi får för oss att åka runt och missar tiderna för maten då vi är borta hela dagar. Kommer bli perfekt med två barn nästa år att hyra hus eller lägenhet i Italien och anpassa tiderna precis som man vill.

För oss är det bästa alternativet att hyra hus eller lägenhet i staden vi ska befinna oss på. Vi har nämligen funderat på det ett tag men inte riktigt hittat rätt ställe att boka på. Hos Interhome finns en massa olika länder att välja mellan och om man vill ha hus eller lägenhet. Då behöver vi inte anpassa oss efter tider eller skynda till frukost utan tar det lugnt och njuter.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?